۱. مقاوم بودن در برابر حرارت
آشپزخونه یعنی گرما، قابلمهی داغ، بخار و فر روشن! پس اولین ویژگی مهم اینه که صفحه کابینت در برابر حرارت مقاوم باشه.
۲. مقاومت در برابر رطوبت
صفحه کابینت خوب نباید با یه قطره آب باد کنه یا خراب بشه.
اگه آب وارد مغز صفحه بشه (مثلاً MDF معمولی)، خیلی زود متورم میشه. واسه همین بهتره از صفحات پلیوود یا MDF با روکش ضدآب استفاده کنی.
۳. ضد لکه بودن
نمیخوای هر بار که یه قطره چای یا روغن روی کابینت ریخت، اثرش بمونه و دیگه تمیز نشه!
پس بهتره دنبال صفحهای باشی که سطحش ضد لک باشه و با یه دستمال مرطوب راحت تمیز بشه.
۴. مقاومت در برابر خط و خش
خط و خش مخصوصاً تو آشپزخونه اجتنابناپذیره. ولی یه صفحه کابینت باکیفیت اونقدر سطح مقاومی داره که بهراحتی خط نمیافته یا داغون نمیشه.
۵. نظافت راحت
صفحهای که نتونی راحت تمیزش کنی، فقط اعصابت رو خورد میکنه!
صفحههای کابینت با سطح صاف و بدون بافتهای برجسته خیلی راحتتر تمیز میشن. با یه دستمال نمدار، برق میزنن!
۶. طول عمر بالا
یه کابینت رو قرار نیست هر شش ماه عوض کنیم! پس صفحه کابینت باید با دوام، محکم و طولعمر بالا داشته باشه.
صفحههایی مثل آرتاویل یا طرحهای روکش اچپیال که توی دستهبندی صفحه کابینت آرتاویل موجودن، گزینههای خوبی هستن که هم مقاوم و هم زیبا هستن.
۷. قیمت مناسب
همهمون دلمون میخواد یه صفحه باکیفیت بخریم، ولی خب قیمت هم مهمه.
صفحه کابینت خوب باید با توجه به کیفیتی که داره، قیمت مناسبی هم داشته باشه. توی سایت MDF بازار مدلهای متنوعی پیدا میکنی که هم خوشقیمتن و هم باکیفیت.
۸. لبههای نرم و امن
لبههای تیز کابینت ممکنه خطرناک باشن، مخصوصاً اگه بچه کوچیک تو خونه باشه.
صفحههایی با لبههای گرد یا نرمشده (لبه PVC یا لبهکاریشده) ایمنتر هستن و هم از نظر زیبایی بهترن، هم از نظر امنیت.