ام دی اف

در مورد انواع مختلف روکش کابینت و مدل آنها بیشتر بدانید

طراحی کردن دکور آشپزخانه با ام دی اف، ظاهر زیبایی را برای این فضا را رقم می زند. اما نکته قابل توجه این است که ام دی اف به خودی خود شاید ظاهر چندان جالبی نداشته باشد. بلکه با روکش های متنوع و زیبایی که برای آن طراحی و تولید ‌‌میشود، آشپزخانه شما را به شکلی خاص و منحصر دکور می‌‌کند. روکش های ام دی اف در رنگ، جنس و طرح های مختلفی تولید می شوند که در ادامه‌‌ی مطلب راجب انواع  و ویژگی هر کدام بیشتر خواهیم گفت.

دیدگاه‌ها

از این کالا استفاده کردی؟ نظرت رو برامون کامنت کن!

دسته بندی محصولات

مشاهده انبارها داخل صفحه محصول

معرفی انبارها

دیگه خودت میتونی از انبارها خرید کنی!

پخش ویدیو
پخش ویدیو

روکش ام دی اف

قبل از هر چیزی باید گفت که این روکش ها در فشار بالا ساخته می‌‌شوند. خود روکش لمینت از چه موادی تشکیل می‌‌شود؟ روکش لمینت تشکیل شده از لایه‌‌های ظریف کاغذی به همراه پلاستیک‌‌های رزین است. این روکش ها معمولاً برای روکش کردن ام دی اف و تخته سه لایی ضد‌‌آب کارایی دارد. لمینت ها به وسیله نوار پی وی سی بر ام دی اف ها روکش میشوند.

روکش ام دی اف لمینت در صنعت کابینت سازی بسیار کارایی داشته و از نظر استحکام و مقاومت بسیار عالی هستند و به دو سبک مات و براق و در رنگ های متنوع تولید میشوند. به همین علت در صنعت کابینت سازی بسیار استفاده شده و توجه بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرده است.

روکش هایگلاس

روکش هایگلاس نسبت به دیگر روکش ها براق تر بوده و همین سبب  متمایز بودن آن از نظر مخاطبان شده است. این روکش ها با ضخامتی حدود ۱۷ میلیمتر و در سایز ۲۴۴ در ۱۲۲ تهیه و تولید میشوند.

روکش هایگلاسی که از نظر کیفیت مطلوب است، پشت ملامین آن سفید می‌باشد. البته عواملی مانند جنس خود ام دی اف، چسب به کار برده شده در حین روکش، نوع و کار دستگاه پرس، همگی در عمر کابینت و روکش موثر هستند.

روکش های هایگلاس به علت  سطح براق و درخشانی که دارند، اگر خط و خشی بر روی آنها ایجاد شود،  تا حدودی نمایان و به چشم می آید. پس  نگهداری و مراقبت از آنها امری مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *